КАК ДА ПОМОГНА

Начало

“Как да помогна” е страница, в която може да намерите различни варианти, с които да допренесете за това един живот да бъде спасен или да бъде направен по-щастлив.

На страница “Как да помогна” сме описали различни начини как всеки може да помогне. Имайте в предвид, че помощта не винаги се изразява в пари или сложни действия, които отнемат време. Можете да помогнете и само като споделите страница от уеб сайта, като повярвайте ни – именно това действие е много вероятно да спаси живот или да направи някой живот по-щастлив.

ЕТО КАК МОЖЕТЕ ДА ПОМОГНЕТЕ:

  • Като осиновите животно от spasime.org – Разгледайте животните от страница “Осинови ме” и си осиновете някое или няколко от тях. Това, което се изисква от вас е да имате възможност и желание да се грижите за вашия избранник.
  • Като дарите финансови средства, храна или предмети, които да бъдат от полза за животните. Тъй като ние не сме организация няма как да приемаме дарения, но можем да играем ролята на посредник, като ви дадем възможност вие сами да се свържете с нуждаещите се.
    Можете да намерите нуждаещи се на страниците “Кампании и събития” и “Спаси ме” .
  • Като помогнете физически на животно в нужда и се свържете с нас, за да го публикуваме в spasime.org и по този начин да предоставим възможност на всеки да му помогне.
  • Като харесвате и споделяте във Facebook и другите социални медии уеб сайта spasime.org, негови страници, които са ви харесали, профили на животни в нужда и такива, които си търсят дом. По този начин ще дадете възможност и на други хора харесващи животните да бъдат съпричасни и да помогнат с каквото могат.
  • Като харесате и/или споделите Facebook страницата на spasime.org.
  • Като бъдете активни и дейни в уеб сайта. Можете да ни давате съвети и идеи как да направим сайта по-добър и качествен. Можете да станете доброволец и да ви дадем роля в уеб сайта и/или Facebook страницата ни. Можете да споделите вашия опит, да дадете съвети и/или ни напишете пост за страницата “Моята история”.